När du beställer kaffe på nätet får du alltid färska gods direkt hem till dig.

Att beställa kaffe på nätet är bekant för allt fler kaffeälskare och låter många olika kaffeupplevelser komma fram i din egen kaffekopp. För oss är kaffe en passion, vilket återspeglas i allt vi gör och kvaliteten på kaffet.

Från början har vår idé varit att erbjuda dig kvalitetskaffe gjort av råvaror av högsta kvalitet som är jätte enkelt att köpa. Att beställa kaffe online har gjorts för att göra det så enkelt och snabbt som möjligt för dig. När du beställer vårt kaffe online kan du vara säker på att produkterna är färska och av hög kvalitet och kommer snabbt fram till dig. Det är oerhört trevligt att notera att flera små rosterier har varit aktivt engagerade i digitaliseringen. Omfattande tillgänglighet på olika kaffe är fördelen för varje kaffeberoende. När du beställer kaffe på nätet är det viktigt att tänka på den korta cykeln av kaffe från rosteriet till din kopp.

Den mest populära av våra kaffe, Tummoo, är en mörkrostad kaffeblandning som använder arabica-kaffebönor. Kaffeblandningen innehåller endast etiskt framställda, väl kompletterande kaffekvaliteter från Brasilien, Colombia och Guatemala.

Vårt rosteri ligger i Joensuu, mitt i hjärtat av Norra Karelen. Allt vårt kaffe är handrostat. Rosteriet är modernt men tar hänsyn till den långa traditionen att göra kaffe. Vi strävar ständigt efter att hålla oss i framkanten av kaffetrender och utvecklar ständigt vår egen kompetens. Förutom ett modernt och funktionellt rosteri är personalens professionalism den viktigaste delen av kaffebryggningsprocessen.

Kaffe på nätet - minnesvärda företagspresenter

Förutom konsumenter är vi också fokuserade på att betjäna företagskunder. Kaffe fungerar utmärkt som företagspresent, faktiskt kommer 89% av människorna ihåg namnet på företaget som gav företagspresenten. Kaffe är också i daglig användning av oss alla, så som present är det ganska perfekt.

Vi har gjort det väldigt enkelt att beställa märkeskaffe. Du kan beställa direkt från hemsidan och du kan ladda ner önskad etikettmall direkt. Det finns också flera olika modeller och färger på påsalternativ.

Det finns ett stort antal av kaffemaskiner för olika och olika behov på webbutiken. De bästa aspekterna av kaffemaskinen kommer från den jämna kvaliteten och det färska kaffet som ständigt finns tillgängligt.

Vi har också byggt en guide som visar hur mycket ditt företag skulle spara genom att köpa en kaffemaskin. 

Du kan ladda ner prislistan här:



Beställ kaffepost

[[recommendation]]