Henkilöt

Miska

Miska - Founder, Paahtomestari, tukkumyynti, laskutus

+358 10 349 4151
+358 50 462 8000 
miska.kamarainen@unisoncoffee.fi

Miska on Unisonin hallitseva kahvimestari, joka huolehtii päivittäin kahviemme ja muiden juomiemme ensiluokkaisesta laadusta. Kolmentoista vuoden kokemus kahvialalta ja syvä rakkaus tähän mustaan kultaan, takaavat että vain paras kahvi päätyy meidän asiakkaidemme kuppiin. Miskalla löytyy hurjina nuoruusvuosina hankittu musta vyö Hapkidossa ja huhujen mukaan mies jahtaakin nyt toista mustaa vyötä paahtamisen merkeissä. Paahtimotoiminnan ohella Miska huolehtii Unisonin päivittäisestä laskutuksesta ja toimiston juoksevista paperitöistä.

Vastapainona paahtimomestarin aromikkaalle arjelle Miskan vapaa-aika kuluu maailmaa kiertäessä, punttisalilla rehkiessä, mökillä rentoutuessa sekä monenlaisia metsäneläviä metsästäessä ja luonnon ihmeitä ihaillessa. Tällä hetkellä Miska suorittaa SCA:n (Specialty Coffee Association) ammattivalmennusta vihkiytyäkseen osaksi kahvialan huippuammattilaisten valikoitua joukkoa.

Lempikahvi: Americano

Tomi

Tomi - Founder, Uuttomestariyritysasiakkuudet, myynti, HoReCa, keski-suomi

+358 10 349 4150
+358 44 033 0575 
tomi.sutinen@unisoncoffee.fi

Tomin leppoisilla hartioilla lepää vastuu yritys- sekä kahvila asiakkaiden päivittäisestä tyytyväisyydestä. Tomi huolehtii kaikista asiakkaistaan jämäkän lupsakalla otteella ja tähtääkin, siihen että palvelu on aina kuin kuppi Unisonin kahvia: lämmintä, mutkatonta ja korkealaatuista. Tällä hetkellä Tomi on SCA:n (Specialty Coffee Association) ammattivalmennuksessa matkalla osaksi kahvialan huippuammattilaisten eliittijoukkoa ja onpa mies uhannut vielä jonain päivänä pärjätä kilpatason baristanakin. Tomin vapaa-aika kuluu frisbeegolf heittoja hieroessa, kaloja narratessa, punttisalilla ennätyksiä takoessa ja talvisin pipolätkää pelatessa sekä matkustellessa.

Lempikahvi: Cappuccino kanelilla 

Lari

Lari - Huolto, laitehoito, raaka-ainetoimitukset - Itä-Suomi ja Keskisuomi

Puh. 010 349 4152
lari.burman@unisoncoffee.fi

Lari on Unisonin oma MacGyver, tekniikan ihmelapsi joka pitää kahviautomaatit ja muut laitteet porisemassa, puhtaina ja palvelevina vuoden ympäri. Lari myös huolehtii raaka-ainetoimituksista niin että asiakkaillamme on aina tuoretta ja herkullista kahvia käsillä päivän jokaisena kahvihetkenä. Vapaa-aikana Lari mielellään mökkeilee, harrastaa kaikenlaista ulkoilua, hioo tasoitustaan frisbeegolfin parissa ja onpa mies vieläpä erittäin intohimoinen oman elämänsä puuseppä, joka taikoo puusta melkeinpä mitä vain.

Lempikahvi: Musta kahvi

sari

Sari Kämäräinen - Somepäällikkö, raaka-ainetoimitukset, laitehoito, pakkaus, verkkokaupan pyörittäminen

+358 10 349 4154 
sari.kamarainen@unisoncoffee.fi

Sari on Unison Coffeeta koossa pitävä liima, joka huolehtii päivittäin että firman pyörät pysyvät pyörimässä ja paahtimon pojat ruodussa. Terävä ja tarkkasilmäinen Sari istuu Unisonin somepäällikkön pyhitetyllä paikalla ja tarjoaa teille aina uusimmat kahvintuoksuiset Instagram-kuvamme tuoreeltaan.

Kahvialan moniosaaja Sarilla on yli kymmenen vuoden kokemus taustallaan ja hän huolehtiikin somen lisäksi firman raaka-ainetoimituksista, laitehoidosta, pakkauksesta ja Unisonin verkkokaupan sujuvasta pyörittämisestä. Ja silloin kun tämä työnsarka ei Sarille tunnu vielä riittävän, hän ompelee juuttikankaisista papusäkeistämme teille kesän ehdottomasti kuumimman hittituotteen: tyylikkäästi käsityönä tehdyn Unison Coffee brändätyn rantakassin!

Kahvibisneksessä höyryämisen vastapainoksi Sari tykkää matkustella, rentoutua mökin rauhassa, rehkiä lenkkipolulla ja liikkua luonnon helmassa.

Lempparikahvi: Tummapaahtoinen kahvi, mustana tarjoiltuna

Olli Riipinen - Aluemyyntipäällikkö Oulu, Pohjois-Suomi

+358 40 198 0980
+358 10 349 4158
olli.riipinen@unisoncoffee.fi  

Olli on Unison Coffeen salainen ase, mainio myyntimies, jonka suosiollisella avustuksella korkealaatuinen kahvi ja tyytyväinen asiakas kohtaavat kaikissa kahvihuoneissa. Mieheltä löytyy vankkaa myyntialan kokemusta yli kymmenen vuoden ajalta, muun muassa maan suurimpien teleoperaattoreiden palveluksesta. Lisäksi Ollilla on seitsemän vuoden kattava kokemus menestyksekkäästä myyntivalmennuksesta. Tämän tradenomin monipuolinen ydinosaaminen on nyt uutettu Unison Coffeen käyttöön ja mies vastaakin nykyisin aluemyyntipäällikön vaativasta nimikkeestä.

Vapaa-aikanaan Olli on vannoutunut kalamies, jolta sujuvat niin jigi-, virveli- kuin perhokalastuskin. Myös urheilu on mieleistä puuhaa monessa muodossaan: harrastuksista löytyy pipolätkää, vapaaottelua ja lenkkeilyä. Myyntimies tunnustautuu myös jääkiekon vannoutuneeksi ystäväksi ja luonnollisesti pohjoisen miehen sydän sykkii Oulun Kärpille. Hyvän kahvin ohessa myös muu kulinarismi ja maistuvan ruuan laitto kuuluvat harrastuksien moninaiseen joukkoon."

Lempparikahvi: Painesuodattamalla valmistettu "Tuju" tilkalla täysmaitoa.  

 

Unison Coffee

asiakaspalvelu@unisoncoffee.fi

Paukkajantie 9, 80130 Joensuu

Kahvia netistä - Unison Coffee

 

Voit jättää meille viestin myös alla olevalla lomakkeella