Unison Fresh B5 vesiautomaatti

Unison Fresh B5 vesiautomaatti

Helppo tapa ylläpitää keho ja aivot hyvässä työvireessä.

Unison Fresh B5 vesiautomaatin avulla huolehdit helposti vesitarjoilusta työpaikalla tai asiakastiloissa. Laite liitetään vesijohtoverkkoon ja siinä on aktiivihiili-/ sedimenttisuodatin, tämä takaa raikkaan ja puhtaan juomaveden jokaiselle lasilliselle. Automaatti viilentää veden automaattisesti, joten vettä ei enää tarvitse turhaan juoksuttaa hanasta. 

Hyödyt: 

  • Tyylikäs muotoilu 
  • Helppo pitää puhtaana
  • Integroitu mukiteline  
  • Aina raikas ja puhdas juomavesi

Vedenjuonnin hyödyt:

Aivot koostuvat 85-prosenttisesti vedestä, joten jo pienen nestehukan (1-3% kehon painosta) johdosta aivot eivät enää ole skarpeimillaan. Mieliala, keskittyminen ja jopa muisti saattaa pätkiä. Keskimäärin jokainen meistä tarvitsee 6-8 lasillista vettä vuorokaudessa, mieluiten nautittuna tasaisesti pitkin päivää.

Tekniset tiedot:

Mitat (mm): L 520, S 410, K 1300
Kapasiteetti: 19l kylmää vettä / h
Sähköliitäntä: 230 V 50/60Hz
Vesiliitäntä: ½” ulkokierrenippa 
(pinta-asennettava pesukonehana)
Termostaatin säätöväli: 4-11 ⁰C

Paahtimo

Joensuussa

Meiltä saat omassa paahtimossamme Joensuussa paahdettua, eettisesti tuotettua huippulaadukasta kahvia, joka varmasti maistuu vaativallekin kahviharrastajalle. Toimintamme paikallisuus ja sitä kautta kahvipavun lyhyt kierto paahtimostamme sinun kuppiisi takaavat, että meidän kahvimme on aina höyryävän tuoretta. Oma Unison Coffee -kahvimme on valittu parhaista kahvilaaduista ja paahdettu huolellisesti käsityönä. 

Lue lisää

Jätä viesti

Tai pyydä tarjous