Unison Coffeen sarjassaan toiset messut, keräsi sankoin joukoin innokkaita kahvin ystäviä maistamaan paahtimon kahveja niin suodatinkeittimistä kuin unison Coffee oy:n maahantuomista kahviautomaateistakin.

Kävijävieraita oli messupäivillä reilu 5000 kävijää, joka välillä näkyi pienenä ruuhkana toimipisteellämme.

Ilman kahvia eivät messuvieraat kuitenkaan jääneet ja paljon positiivista palautetta saatiin niin kahvista kuin palvelustakin.

Vannoutuneet kahvinystävät osallistuivat, Unison Coffeen kahviarvontaan, jossa arvottiin yhdelle onnekkaalle vuoden kahvit. Yli 400 arvontalomakkeen joukosta arpaonni suosi Ylämyllyläistä Pekka Siposta.

Pekka kävikin tutustumisvierailulla paahtimollamme ja sai Tomi sutisen opastuksessa tutkailla kahvin valmistuksen saloja tiloissamme.

Onnea vielä Pekalle!!

Tomi Sutinen (vas) Pekka Siponen

Paahtimo

Joensuussa

Meiltä saat omassa paahtimossamme Joensuussa paahdettua, eettisesti tuotettua huippulaadukasta kahvia, joka varmasti maistuu vaativallekin kahviharrastajalle. Toimintamme paikallisuus ja sitä kautta kahvipavun lyhyt kierto paahtimostamme sinun kuppiisi takaavat, että meidän kahvimme on aina höyryävän tuoretta. Oma Unison Coffee -kahvimme on valittu parhaista kahvilaaduista ja paahdettu huolellisesti käsityönä. 

Lue lisää

Jätä viesti

Tai pyydä tarjous