Unison Coffee – paahtimo suurella sydämellä

Meiltä saat omassa paahtimossamme Joensuussa paahdettua, eettisesti tuotettua huippulaadukasta kahvia, joka varmasti maistuu vaativallekin kahviharrastajalle. Toimintamme paikallisuus ja sitä kautta kahvipavun lyhyt kierto paahtimostamme sinun kuppiisi takaavat, että meidän kahvimme on aina höyryävän tuoretta. Oma Unison Coffee -kahvimme on valittu parhaista kahvilaaduista ja paahdettu huolellisesti käsityönä niin, että sinä saat niin kotona kuin työpaikallakin herkullisen kahvihetken josta voit todella nauttia kaikilla aisteillasi. 

Tarjoamme ensiluokkaista kahviamme yrityksille kahviautomaatteihin ja kahvituspalveluumme. Kotiisi löydät kahvimme hyvin varusteltujen paikallisten kauppojen hyllyistä, sekä pian myös suoraan omasta Unison Coffee -nettikaupastamme.

Markkinoiden laadukkaimmat kahviautomaatit ammattilaisten ylläpitäminä sopivat kaikenlaisten työpaikkojen tarpeisiin.

Meiltä saat yrityksille kaikki kahvi-, juoma- sekä välipala-automaatit, joilla varmistat sujuvan ja laadukkaan kahvihetken jokaiseen työpäivään. Autamme teitä löytämään juuri teidän yrityksellenne sopivan automaatin ja huolehdimme sen ylläpidosta halutulla tavalla aina kuukausittaisista käynneistä täyden vastuun päivittäispalveluun asti. Olipa teillä sitten pieni tai suuri yritys, meiltä löytyvät automaatit ja kahvituspalvelut jokaiseen tilanteeseen. Ota yhteyttä niin suunnittelemme ja toteutamme juuri teidän yrityksellenne sopivat kokonaisvaltaiset kahvitusratkaisut.

Paahtimo

Joensuussa

Meiltä saat omassa paahtimossamme Joensuussa paahdettua, eettisesti tuotettua huippulaadukasta kahvia, joka varmasti maistuu vaativallekin kahviharrastajalle. Toimintamme paikallisuus ja sitä kautta kahvipavun lyhyt kierto paahtimostamme sinun kuppiisi takaavat, että meidän kahvimme on aina höyryävän tuoretta. Oma Unison Coffee -kahvimme on valittu parhaista kahvilaaduista ja paahdettu huolellisesti käsityönä. 

Lue lisää

Jätä viesti

Tai pyydä tarjous