Palvelumuodot

Kuukausipalvelu 

Kuukausipalvelumme tarkoittaa, että käymme kerran kuukaudessa toimittamassa raaka-aineet kahviautomaattiin ja suoritamme sille perusteellisen pesuhuollon. Huolehdimme siis, että automaatin tarvitsemia raaka-aineita on aina saatavilla eikä asiakkaan tarvitse itse niitä tilata. Meidän toimittaessamme raaka-aineet asiakas saa nämä rahtivapaasti ilman ylimääräisiä kuluja.

Tarjoamme automaatteihin oman kotimaisesti paahdetun kahvimme lisäksi myös muun laajan tuotevalikoiman kuten mehut, keitot ja erikoiskahvijuomat sekä opastuksen päivittäiseen käyttöön.

Palvelu sisältää:

  • Omavalintaisen kahviautomaatin
  • Laitteen pesuhuollon joka kuukausi
  • Jatkuvan huoltotakuun koko sopimuskaudeksi käytettäessä Unison Coffee Oy:n raaka-aineita 

Rahtivapaat raaka-ainetoimitukset pesuhuollon yhteydessä

  • Kotimaisesti paahdettu laadukas ja tuore kahvi, sekä muu laaja tuotevalikoima

myyntitulojen keräämisen ja niiden hyvittämisen laskutuksen yhteydessä (mikäli laitteessa on rahalukko)

 

Päivittäispalvelu

Päivittäispalvelu on kattavin palvelusopimuksemme, jossa me huolehdimme asiakkaan puolesta kaikesta kahviautomaattiin liittyvästä huollosta ja ylläpidosta. Näin varmistetaan, että työpaikallasi on aina puhdas ja käyttövalmis kahviautomaatti, josta henkilökohtainen laitehuoltajamme pitää huolta koko sopimuskauden ajan. Kahviautomaatin käyttöön ei näin tarvita kenenkään työntekijän erillistä panosta.

Palvelu sisältää:

  • Omavalintaisen kahviautomaatin
  • Laitteen täyttö- ja puhdistuspalvelun tarvittaessa jokaisena arkipäivänä
  • Henkilökohtaisen laitehoitajan 
  • jatkuvan huoltotakuun koko sopimuskaudeksi
  • Kotimaisesti paahdettu laadukas ja tuore kahvi, sekä muu laaja tuotevalikoima
  • myyntitulojen keräämisen ja niiden hyvittämisen laskutuksen yhteydessä (mikäli laitteessa on rahalukko)

 

Ota yhteyttä niin valitaan yhdessä yrityksellenne sopiva automaatti sekä parhaiten teidän tarpeisiinne vastaava huoltosopimus sille!

Mikäli kahviautomaatti ei tilan puutteen tai jonkin muun syyn takia sovi teidän työpaikallenne. Kannattaa silloin tutustua kattavaan kahvituspalveluumme, jossa me huolehdimme teidän kahvihetkenne sujumisesta.

Kahvituspalvelu

Yksilöllinen kahvituspalvelu yrityksille – avain työpaikan parempaan kahvihetkeen.

Tarjoamme yrityksille ammattimaista ja kokonaisvaltaisen kattavaa kahvituspalvelua. Kahvituspalvelumme hoitaa yrityksenne kahvituksen tilanteissa joissa kahviautomaatti ei koon tai jonkin muun syyn takia suoraan sovellu teille. Kattavaan kahvituspalveluumme kuuluvat kaikki monipuoliseen kahvitukseen tarvittavat tuotteet: kahvit, teet, kupit, maidot, hunajat, jääteet, sekoittimet, kaikki mitä maistuvaan kahvitaukoon työpaikalla tarvitaan. Kahvituspalvelumme tarjoaa juuri teille sopivaksi räätälöidyn yksilöllisen kahvitusratkaisun, valitsette vain mitä kahvitaukoonne kuuluu ja me huolehdimme, että tarvittavia tuotteita on aina työpaikallanne valmiina. Kahvituspalvelumme sopii niin pienille kuin suurillekin yrityksille ja muokkaamme sen aina joustavasti vastaamaan erikseen jokaisen asiakkaan tarpeisiin. Kahvituspaleluumme kuuluu kerran kuukaudessa tapahtuva tarkistuskäynti, jolloin täydennämme aina teidän kanssanne sovitut kahvitukseen tarvittavat tuotteet. Mahdollisuus myös sovittaa käyntikerrat tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää laajamittaisista kahvituspalveluistamme

Paahtimo

Joensuussa

Meiltä saat omassa paahtimossamme Joensuussa paahdettua, eettisesti tuotettua huippulaadukasta kahvia, joka varmasti maistuu vaativallekin kahviharrastajalle. Toimintamme paikallisuus ja sitä kautta kahvipavun lyhyt kierto paahtimostamme sinun kuppiisi takaavat, että meidän kahvimme on aina höyryävän tuoretta. Oma Unison Coffee -kahvimme on valittu parhaista kahvilaaduista ja paahdettu huolellisesti käsityönä. 

Lue lisää

Jätä viesti

Tai pyydä tarjous