Kun tilaat kahvia netistä, saat aina tuoretta tavaraa suoraan kotiisi. 

Kahvin tilaaminen netistä on tuttua yhä useammalle kahvin ystävälle ja mahdollistaa monien erilaisten kahvikokemuksien saapumisen omaan kahvikuppiisi. Meille kahvi on intohimo, mikä näkyy kaikessa tekemisessä sekä kahvin laadussa. 

Alusta asti meidän ideanamme on ollut tarjota laadukasta, huippuluokan raaka-aineista valmistettua kahvia sinulle. Ostamisen helppous tulee siinä sivussa. Kahvin tilaaminen netistä on pyritty tekemään sinulle mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi. Kun tilaat meidän kahvia netistä, voit olla varma, että tuotteet ovat tuoreita ja laadukkaita, sekä saapuvat sinulle nopeasti. On äärettömän mukava huomata, että useat pienpaahtimot ovat lähteneet aktiivisesti mukaan digitalisoitumiseen. Laajat saatavuudet eri kahveista ovat meidän jokaisen kahviaddiktin etu. Kun tilaat kahvia netistä, on tärkeää ottaa huomioon kahvin lyhyt kierto paahtimolta sinun kuppiisi.

Suosituin kahveistamme, Tummoo, on tummapaahtoinen kahvisekoitus, jossa on käytetty arabica kahvipapuja. Kahvisekoitus sisältää ainoastaan eettisesti tuotettuja, toisiaan hyvin tukevia kahvilaatuja Brasilian, Kolumbian ja Guatemalan alueilta.

tummoo500g

 

 

 

Mitä asiakkaamme sanovat Tummoo -kahvista:

 

Meidän paahtimomme sijaitsee Joensuussa, ihan Pohjois-Karjalan sydämessä. Kaikki meidän kahvimme paahdetaan käsityönä. Paahtimo on nykyaikainen mutta kahvinvalmistuksen pitkäaikaiset perinteet huomioon ottava. Pyrimme pysymään jatkuvasti aallonharjalla kahvitrendien osalta ja kehitämme jatkuvasti omaa osaamistamme. Modernin ja toimivan paahtimon lisäksi henkilökunnan ammattitaito on tärkein osa kahvinvalmistus prosessia.

 

 

Kahvia netistä – mieleenpainuvat yrityslahjat 

Kuluttajien lisäksi olemme keskittyneet myös yritysasiakkaiden palvelemiseen. Kahvi toimii yrityslahjana erinomaisesti, itseasiassa 89 % ihmisistä muistaa liikelahjan antaneen yrityksen nimen. Kahvi on myös meidän kaikkien päivittäisessä käytössä, joten lahjana se on melko lailla täydellinen.

Olemme tehneet brändätyn kahvin tilaamisesta erittäin helppoa. Tilaaminen onnistuu suoraan nettisivuilta ja sinne saa ladattua suoraan haluamasi etikettipohjan. Pussivaihtoehtoja löytyy myös useita erilaisia malleja ja värejä.

 

Löytyypä verkkokaupan puolelta myös suuri määrä kahviautomaatteja erilaisiin ja erikokoisiin tarpeisiin. Kahviautomaatin parhaat puolet tulevat tasaisesta laadusta sekä jatkuvasti tarjolla olevasta tuoreesta kahvista.

Olemme myös rakentaneet oppaan, josta selviää se, kuinka paljon sinun yrityksesi säästäisi kahviautomaatin hankinnalla.

Hinnaston pääset lataamaan tästä:

 

 kahviautomaattihinnasto

 


Tilaa kahvipostia

[[recommendation]]