Suunnittele yrityksellesi oma kahvi! Se on meidän puolestamme tehty yksinkertaiseksi ja nopeaksi tavaksi erottua joukosta, ja tilaaminen onnistuu näppärästi suoraan sivuiltamme. Kahvia kun käytetään päivittäin, on se mainio idea yrityslahjaksi asiakkaille ja yhteistyökumppaneille, mutta myös omille työntekijöillesi.

kahvi-omalla-logolla

 

Meiltä Unisonilta saat tilattua brändättyä, vastuullisesti tuotettua kahvia juuri sinun yrityksesi omalla ilmeellä varustettuna. Tarvittaessa autamme etiketin suunnittelussa. Omalla etiketillä varustettua kahvia on saatavana niin vaalea- kuin tummapaahtoisenakin, sekä joko papuina tai perinteisenä jauhettuna kahvina.

Mikäli haluat erottua vielä enemmän, voimme myös räätälöidä täysin uniikin kahvin juuri sinun toiveidesi mukaan.

parhaat liikelahjat

Liikelahja-kahvi lyhyesti:

 1. Käsin paahdettua, laadukasta pienpaahtimokahvia.
 2. Personoitu etiketti ja tarvittaessa uniikki kahviseos.
 3. Tumma- tai vaaleapaahto.
 4. Papu- tai suodatinkahvijauhatus.
 5. Valittavana erilaisia pussikokoja, malleja sekä käytettäviä tarroja.
 6. Tarvittaessa personoidaan yhdessä!

Yrityksien liikelahjojen lisäksi brändätty kahvi sopii esimerkiksi vieraille jaettavaksi lahjaksi häihin tai muihin isompiin juhlatilaisuuksiin! Vastuullisesti viljelty kahvi sopii myös erinomaisesti erilaisiin lahjakoreihin glögin, pikkuleipien ja maustettujen sinappien joukkoon.

Tilaa kahvia netistä: 

Tilaaminen on tehty helpommaksi kuin koskaan ennen ja onnistuu suoraan nettisivuiltamme.

 1. Valitse ensin pussin koko.
 2. Valitse pussien määrä.
 3. Valitse kahvilaji.
 4. Valitse pussin materiaali.
 5. Liitä logo/etiketti tiedosto.
 6. Tilaa.

Perinteiselle ostajalle sekä persoonallisempaa kahvilaatua haluavalle löytyy toki myös meidän yhteystietomme ja kiinni saa kaikilla mahdollisilla viestimillä!

 

Tomi Sutinen - founder, uuttomestari, yritysasiakkuudet
 
 
Miska Kämäräinen - founder, paahtomestari, tukkumyynti

 

Meille kahvi on kunnia-asia, ja sitä paahdetaan rakkaudesta lajiin. Huippuluokan raaka-aineet yhdistettynä pitkään kokemukseen takaavat tasalaatuisen kahvielämyksen niin kotiin kuin myös yritykseen.

Tämä näkyy myös yrityslahjoissa. Herkullinen kahvi yhdistettynä brändisi ilmeeseen takaa muistettavan elämyksen, joka pysyy mielessä pitkään. Liikelahjojen ei pidä olla turhaa ja kertakäyttöistä tavaraa vaan elämys.

 


Tilaa kahvipostia

[[recommendation]]