KAHVIAUTOMAATIT

Hyvä kahvi, avain parempaan ja tehokkaampaan työpäivään

Meiltä saat markkinoiden parhaat kahviautomaatit, jotka tuovat laadukkaan ja nykyaikaisen kahvihetken jokaiselle työpaikalle. Me autamme teitä valitsemaan jokaiseen työympäristöön sopivat kahviautomaatit. Toimitamme, asennamme sekä opastamme niiden päivittäisessä käytössä. 

Tarjoamme automaatit huoltosopimuksella, joka varmistaa, että työntekijäsi voivat nauttia onnistuneesta kahvihetkestä sujuvasti päivästä toiseen. Palvelusopimuksemme kattaa kahviautomaatin ylläpidon joko kuukausittain tai päivittäin -kumpi tahansa vaihtoehto sitten sopiikaan paremmin yrityksenne tarpeisiin.

Meiltä saat kahviautomaattien lisäksi myös muut huippulaadukkaat juoma-, välipala- ja vesiautomaatit yrityksellesi.

Tarjoamme kaikkiin kahviautomaatteihin ja palvelukonsepteihin omaa kotimaista käsin paahdettua ensiluokkaista Unison Coffee kahvimme, joka tekee työpaikan jokaisesta kahvihetkestä odotetun nautinnon. 

Laadukkaat kahviautomaatit tarjoavat työpaikalle monia etuja:

 • Automaattien kahvi tehdään tuoreista pavuista, joten voit olla varma, että kahvi on aina höyryävän tuoretta ja herkullista.
 • Nykyaikaiset kahviautomaatit tarjoavat perinteisen kahvin lisäksi monipuolisen valikoiman eri kuumajuomia aina teestä, kaakaosta ja mehuista herkullisiin erikoiskahvijuomiin.
 • Tehokkaat kahviautomaatit myös tarjoavat työpaikan kahvihetkiin ajansäästöä nopeuttamalla kahvitaukoa, kun jokaisen työntekijän ei tarvitse erikseen valmistaa kahvia tai odotella kahvin tippumista. 
 • Automaatti valmistaa kupillisen tuoretta kahvia nopeasti, joten kenenkään työpaikalla ei tarvitse käyttää työaikaansa kahvinkeittämiseen tai kahvipannujen pesemiseen. Tarvittaessa automaatista saatavan kahvin voi ottaa, vaikka työpisteelleen mukaan.
 • Myös hukkaan heitetyn kahvin määrä käytännössä häviää, kun automaatti valmistaa kahvia aina tarpeen mukaan. 
 • Laadukas kahviautomaatti lisää myös työpaikan viihtyvyyttä ja antaa työntekijöille puhtia tehokkaaseen työskentelyyn kellonajasta riippumatta.

 

Palvelumuodot automaateille

Kuukausipalvelu 

Kuukausipalvelumme tarkoittaa, että käymme kerran kuukaudessa toimittamassa raaka-aineet kahviautomaattiin ja suoritamme sille perusteellisen pesuhuollon. Huolehdimme siis, että automaatin tarvitsemia raaka-aineita on aina saatavilla eikä asiakkaan tarvitse itse niitä tilata. Meidän toimittaessamme raaka-aineet asiakas saa nämä rahtivapaasti ilman ylimääräisiä kuluja.

Tarjoamme automaatteihin oman kotimaisesti paahdetun kahvimme lisäksi myös muun laajan tuotevalikoiman kuten mehut, keitot ja erikoiskahvijuomat sekä opastuksen päivittäiseen käyttöön.

Palvelu sisältää:

 • Omavalintaisen kahviautomaatin
 • Laitteen pesuhuollon joka kuukausi
 • Jatkuvan huoltotakuun koko sopimuskaudeksi käytettäessä Unison Coffee Oy:n raaka-aineita 

Rahtivapaat raaka-ainetoimitukset pesuhuollon yhteydessä

 • Kotimaisesti paahdettu laadukas ja tuore kahvi, sekä muu laaja tuotevalikoima

myyntitulojen keräämisen ja niiden hyvittämisen laskutuksen yhteydessä (mikäli laitteessa on rahalukko)

 

Päivittäispalvelu

Päivittäispalvelu on kattavin palvelusopimuksemme, jossa me huolehdimme asiakkaan puolesta kaikesta kahviautomaattiin liittyvästä huollosta ja ylläpidosta. Näin varmistetaan, että työpaikallasi on aina puhdas ja käyttövalmis kahviautomaatti, josta henkilökohtainen laitehuoltajamme pitää huolta koko sopimuskauden ajan. Kahviautomaatin käyttöön ei näin tarvita kenenkään työntekijän erillistä panosta.

Palvelu sisältää:

 • Omavalintaisen kahviautomaatin
 • Laitteen täyttö- ja puhdistuspalvelun tarvittaessa jokaisena arkipäivänä
 • Henkilökohtaisen laitehoitajan 
 • jatkuvan huoltotakuun koko sopimuskaudeksi
 • Kotimaisesti paahdettu laadukas ja tuore kahvi, sekä muu laaja tuotevalikoima
 • myyntitulojen keräämisen ja niiden hyvittämisen laskutuksen yhteydessä (mikäli laitteessa on rahalukko)

 

Ota yhteyttä niin valitaan yhdessä yrityksellenne sopiva automaatti sekä parhaiten teidän tarpeisiinne vastaava huoltosopimus sille!

Mikäli kahviautomaatti ei tilan puutteen tai jonkin muun syyn takia sovi teidän työpaikallenne. Kannattaa silloin tutustua kattavaan kahvituspalveluumme, jossa me huolehdimme teidän kahvihetkenne sujumisesta. Lue lisää kahvituspalvelustamme tästä

Paahtimo

Joensuussa

Meiltä saat omassa paahtimossamme Joensuussa paahdettua, eettisesti tuotettua huippulaadukasta kahvia, joka varmasti maistuu vaativallekin kahviharrastajalle. Toimintamme paikallisuus ja sitä kautta kahvipavun lyhyt kierto paahtimostamme sinun kuppiisi takaavat, että meidän kahvimme on aina höyryävän tuoretta. Oma Unison Coffee -kahvimme on valittu parhaista kahvilaaduista ja paahdettu huolellisesti käsityönä. 

Lue lisää

Jätä viesti

Tai pyydä tarjous