Henkilöt

Miska

Miska - Founder, Paahtomestari, tukkumyynti, laskutus

+358 10 349 4151
+358 50 462 8000 
miska.kamarainen@unisoncoffee.fi

Miska on Unisonin hallitseva kahvimestari, joka huolehtii päivittäin kahviemme ja muiden juomiemme ensiluokkaisesta laadusta. Kolmentoista vuoden kokemus kahvialalta ja syvä rakkaus tähän mustaan kultaan, takaavat että vain paras kahvi päätyy meidän asiakkaidemme kuppiin. Miskalla löytyy hurjina nuoruusvuosina hankittu musta vyö Hapkidossa ja huhujen mukaan mies jahtaakin nyt toista mustaa vyötä paahtamisen merkeissä. Paahtimotoiminnan ohella Miska huolehtii Unisonin päivittäisestä laskutuksesta ja toimiston juoksevista paperitöistä.

Vastapainona paahtimomestarin aromikkaalle arjelle Miskan vapaa-aika kuluu maailmaa kiertäessä, punttisalilla rehkiessä, mökillä rentoutuessa sekä monenlaisia metsäneläviä metsästäessä ja luonnon ihmeitä ihaillessa. Tällä hetkellä Miska suorittaa SCA:n (Specialty Coffee Association) ammattivalmennusta vihkiytyäkseen osaksi kahvialan huippuammattilaisten valikoitua joukkoa.

Lempikahvi: Americano

tomi

Tomi - Founder, Uuttomestariyritysasiakkuudet, myynti, HoReCa, Pohjois-Savo

+358 10 349 4150
+358 44 033 0575 
tomi.sutinen@unisoncoffee.fi

Tomin leppoisilla hartioilla lepää vastuu yritys- sekä kahvila asiakkaiden päivittäisestä tyytyväisyydestä. Tomi huolehtii kaikista asiakkaistaan jämäkän lupsakalla otteella ja tähtääkin, siihen että palvelu on aina kuin kuppi Unisonin kahvia: lämmintä, mutkatonta ja korkealaatuista. Tällä hetkellä Tomi on SCA:n (Specialty Coffee Association) ammattivalmennuksessa matkalla osaksi kahvialan huippuammattilaisten eliittijoukkoa ja onpa mies uhannut vielä jonain päivänä pärjätä kilpatason baristanakin. Tomin vapaa-aika kuluu frisbeegolf heittoja hieroessa, kaloja narratessa, punttisalilla ennätyksiä takoessa ja talvisin pipolätkää pelatessa sekä matkustellessa.

Lempikahvi: Cappuccino kanelilla 

janne

Janne - aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Karjala, Etelä-Savo

+358 10 349 4153
+358 50 344 4471
janne.tahvanainen@unisoncoffee.fi

Janne on Unisonin myyntitykki, kahvialan tuore tekijä, joka ratkaisee kaikki yritysten kahvituksiin liittyvät asiat nopeammin kuin kahvi ehtii tippua. Jannella on vankka kokemus operaattorialalta, myyntityöstä ja henkilöstöjohtamisesta, ennen ratkaisevaa kahvikärpäsen puraisua joka sai miehen siirtymään täysipäiväisesti kahvikaupan pariin. Monipuolisesta työhistoriasta uutettu asiakaspalvelun ydinosaaminen takaa että Jannelta löytyy aina sopiva kahvitusratkaisu jokaiselle yritykselle jossa kahvihammasta kolottaa. Vapaa-aikana Janne viihtyy kuntosalilla treenaamassa, sekä luonnon helmassa niin metsästyspuuhissa kuin maastopyörän selässäkin.

Lempikahvi: Kahvi mustana

Lari

Lari - Huolto, laitehoito, raaka-ainetoimitukset

Puh. 010 349 4152
lari.burman@unisoncoffee.fi

Lari on Unisonin oma MacGyver, tekniikan ihmelapsi joka pitää kahviautomaatit ja muut laitteet porisemassa, puhtaina ja palvelevina vuoden ympäri. Lari myös huolehtii raaka-ainetoimituksista niin että asiakkaillamme on aina tuoretta ja herkullista kahvia käsillä päivän jokaisena kahvihetkenä. Vapaa-aikana Lari mielellään mökkeilee, harrastaa kaikenlaista ulkoilua, hioo tasoitustaan frisbeegolfin parissa ja onpa mies vieläpä erittäin intohimoinen oman elämänsä puuseppä, joka taikoo puusta melkeinpä mitä vain.

Lempikahvi: Musta kahvi

Unison Coffee

asiakaspalvelu@unisoncoffee.fi

Aspitie 25 80100 Joensuu

Unison Coffee

Voit jättää meille viestin myös alla olevalla lomakkeella